Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Madeline Mathenson kärsii keskenmenosta, mutta haluaa silti synnyttää lapsensa – oli se elossa tai ei. Lapsi syntyy kuolleena, mutta tapahtuu ihme ja vauva herääkin eloon. Madeline antaa vauvalle nimeksi Grace. Gracella on kuitenkin hieman erilainen ruokavalio, hän syö nimittäin maidon sijaan ihmisen verta… ja mitäpä ei äiti tekisi tyttärensä hyväksi.

Leffa oli uskomattoman typerä. Koko idea oli suhteellisen hölmö, ja kauhuelokuvaksi leffa oli tylsä. Jopa yksityiskohdat tuntuivat ristiriitaisilta, tolkuttomilta, ja hassuilta. Elokuvan kyllä katsoo, mutta ei se oikein osaa viihdyttää. Leffassa ei loppupeleissä edes tapahdu mitään. Ällöttävä, tylsä, ja epämiellyttävä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!