Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.5.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Tucker ja Dale ovat heinähattukaverukset, jotka lähtevät korpeen viettämään lomaa uudella mökillään. Mökki on vaatimaton, mutta toverukset rakastuvat siihen heti. Lähistölle ajaa retkellä oleva nuorisopariskunta, joiden uinnin aikana Tucker ja Dale pelastavat päänsä lyöneen neitokaisen. Nuoret luulevat juppien kidnapanneen kaverinsa ja loppu on pelkkää väärinkäsitystä… alkaa verilöyly kun Tucker ja Dalea luullaan sekopäisiksi heinähattutappajiksi…

Tucker & Dale vs Evil on herttainen musta komedia. Näyttely on loistavaa ja pidin erityisesti Tyler Labinesta, jota harvemmin leffoissa näkee. Alan Tudyk on jo vanha tekijä. Leffa on samaan aikaan jännittävä ja hauska. Erittäin onnistunut ja suositeltava uutuus.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!