Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Nuoriporukka pitää bileet. Joukkiossa Felix-niminen poika jää ulkopuoliseksi ja häntä myös tuppaavat monet kiusaamaan. Tapauksesta hitusen myöhemmin porukka pyydetään Felixin synttäreille, joille jengi menee ilmaisen viinan perässä. Käy ilmi, ettei kyseessä olekaan mitkään kovin ratkiriemukkaat pippalot…

Truth or Dare on vähän kummallinen brittiläinen trilleri. Leffassa nähdään Merlin-sarjan Mordredina tuttu Alexander Vlahos, joka tekee loistoroolin partyboyna. Tykkäsin myös muista näyttelijöistä. Käänteet ja loppuratkaisu on kuitenkin vähän turhan outoa ja vähän epäjohdonmukaista, eikä leffa ole mikään penaalin terävin kynä. En jotenkin pystynyt keskittyä tarkkaan koska idea oli vähän sanalla sanoen ’typerä’. Ei tämä mikään älyttömän huono ollut, mutta jotenkin keskinkertainen tekele, johtuiko sitten budjetista vai mistä. Olisin jättänyt väliin ellei Vlahosia olisi leffassa ollut.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!