Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Odottamaton poliisipari pääsee jäljille massiivisesta rahasaaliista, jonka he aikovat yhteistuumin kähveltää rikollisilta. Kassalipas vaikuttaa murtamattomalta, mutta kaksikolla on hyvä suunnitelma…

The Trustin juoni on lähes yhtä odottamaton kuin Nicolas Cagen ja Elijah Woodin yhteispääosatkin. Cage näyttelee leffassa pirun hyvin ottaen huomioon että 2010-luvulla häneltä on tullut paljon skeidaa. Elijah Wood on oma varma itsensä. Juoni on mukavan brutaali, vaikka lähteekin lentoon hitaahkosti. Tykkäsin erityisesti siitä, ettei lopputulos ollut sitä perinteistä Hollywood-menestystarinaa. Mustaa huumoria löytyy siitä pitävälle, tyrskähdin melkoisen monta kertaa katsoessa. The Trust on jotain uniikkia ja angstista, jota arvostan suuresti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!