Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Joukko tv-ryhmää lähtee matkalle viidakkoon, paikkaan jossa erään ryhmän sisko on viettänyt raitista ja hyvää elämää. Paikan päällä tunnelma osoittautuu ristiriitaiseksi ja paikan hengellisessä johtajassa on jotain mätää…

The Sacrament on Ti Westin ja Eli Rothin yhteistyön tulos, mutta käytännössä täysi Jonestownin joukkomurhan uudelleenfilmasointi trillerielokuvan muotoon. Olisin odottanut että elokuvaan olisi tehty enemmän omaperäisiä lisäyksiä, vaikka Jonestownin tarina sinänsä onkin jo itsessään järkyttävä. Ahdistava elokuva, josta puuttuu täysin omaperäisyys. Ihan katsottava käsikameratyylinen trilleri kaiken kaikkiaan, mutta kyllä olisi voinut olla parempikin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!