Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Gabriel on keski-ikäinen radiotoimittaja, joka kertoo tarinoita öisin radiossa kuuntelijoilleen. Eräänä päivänä Gabriel saa kuitenkin 14-vuotiaan ihailijapojan Peten, joka sairastaa AIDSia. Pete on kokenut kovia lapsuudessaan, ja Gabriel tuntee myötätuntoa tätä kohtaan. Poika on ottolapsena Donna -nimisellä äiti-ihmisellä. Gabriel päättää mennä tapaamaan heitä jouluksi, mutta huomaakin pian että kaikki ei ole kohdillaan…

The Night Listener on jännä psykologinen trilleri. Pidän Robin Williamsista, vaikka tässä roolissaan hän oli hieman erilainen. Elokuva oli kokonaisuutena hyvä, mutta harmillisen ennalta-arvattavissa. Jännitys ja epätietoisuus säilytettiin hyvin loppuun asti. Kiva että Toni Colletteakin näkyy pitkästä aikaa näinkin hyvässä roolissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!