Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eletään 1900-luvun alkua. Percy Fawcett on lahjakas sotamies ja metsästäjä, jota kuitenkin halveksutaan lähinnä edesmenneen hulttioisän takia. Kun Percy saa tehtäväkseen kartoittaa Amazonia, hän suoriutuu vuosien tehtävästä kunniakkaasti. Vaimo ja lapset hieman kärsivät poissaolosta ja lapset kasvavat nopeasti. Sodasta huolimatta Fawcett kaipaa alati takaisin viidakkoon…

The Lost City of Z on pitkä, mutta ei puuduttava. Elokuva on visuaalisesti upea ja näyttely etenkin Charlie Hunnamin sekä Robert Pattinsonin osalta erinomaista. Tarina äärimmäisen mielenkiintoinen, varsinkin kun leffa on samalla biografia, tositapahtumaan pohjautuva kuvaus Percy Fawcettista. Jos hidastempoisuus ja liki kaksi ja puolituntinen seikkailu ei hirvitä, suosittelen tsekkaamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!