Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Lainsuojaton Dr. Bruce Banner yrittää kuumeisesti löytää parannuskeinon elimistössään lepäävään vihreyteen. Samalla kun mies pakenee armeijaa ja yrittää olla suuttumatta armeija kehittelee uutta vahvempaa versiota hirviöstä, jolla tappaa Bruce ja hänen mukanaan Hulk…

Uusi Louis Leterrierin ohjaama Hulk on noin tuhat kertaa parempi kuin Ang Leen vuonna 2003 ohjaama Incredible Hulk, jonka pääosassa nähtiin Eric Bana. Juonta on parannettu huimasti ja leffa suorastaan pursuaa hyviä näyttelijöitä. Liv Tyler oli roolissaan ihastuttava (kuten aina) ja Edward Norton on yksi kestosuosikeistani. Leffa oli toiminnantäyteinen ja antoi vihdoinkin sen mitä Hulkilta alunperin kaipasinkin: hyvää juonta ja parempia näyttelijöitä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!