Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Eleanor, Theo ja Luke osallistuvat Dr. Marrowin tutkimukseen, jonka tarkoituksena on päällisin puolin tutkia unettomuutta. Tutkimukseen kuuluu muuttaminen valtavaan kartanoon. Kartanossa on salaperäinen historia, eikä mene pitkään kuin Eleanor alkaa näkemään ja kuulemaan kummia…

The Haunting ei ole ollenkaan pelottava elokuva. Päinvastoin, leffan tunnelma on ajoittain jopa rauhoittava. Näyttely on enimmäkseen jokseekin vakuuttavaa, joskin nuorempi Liam Neeson hieman mielestäni ylinäyttelee. Elokuva on kokonaisuutena melko kyllästyttävä, vaikka pidän elokuvan tunnelmasta erittäin paljon. Hahmot eivät hirveästi kiinnosta eikä juonikaan päätä huimaa. Tällaisia leffoja on selkeästi tehty liikaa. Et menetä mitään jos skippaat.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!