Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Syöpäkasvaimen kanssa painiva kiinteistömoguli kuulee rikkaille suunnatusta parannusmenetelmästä, jossa tietoisuus siirretään terveeseen ruumiiseen. Hommasta tulee täyttä todellisuutta, mutta iso kiho ei olekaan ihan valmis muutokseen…

Self/lessiä on luonnehdittu Face/off ja limitlessin risteytykseksi. Eihän se ihan suoraan sitä ole. Leffa on täynnä draamaa, scifiä, trilleriä, mysteeriä ja toimintaa. Tykkäilin kovasti elokuvan näyttelystä ja juonesta, vaikka joitakin epäkohtia ja hitautta voikin leffasta poimia. Ryan Reynolds, Ben Kingsley ja Natalie Martinez loistavat suorituksissaan. Viihdyttävä pätkä kaikin puolin, jota voin suositella helposti. Kommentoi Facebookissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!