Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.7.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Pienessä teksasilaiskylässä tapahtuu kun pahamaineinen Sawyerin perhe on taas murhannut jonkun. Kyseessä on poliisin tytär ja poliisi päättää ottaa elämäntehtäväkseen passittaa kaikki epäkelvot ja mielisairaat lapset ja teinit heille tarkoitettuun laitokseen. Kun pojan äiti aiheuttaa härdellin laitoksessa, pääsee karkaamaan muutama pahis hoitaja panttivankinaan. Näistä yksi tunnetaan myöhemmin nimellä Leatherface…

Texas Chainsaw -mörön prequel ”Leatherface” on yllättävän viihdyttävää katseltavaa kaikessa raakuudessaan. Kovin siedettävällä tasolla olevia kauhuelokuvia ei nykyään hirveästi löydy ja vaikka tässäkin on heti ensikohtauksessa pyöriteltävä silmiä ihmisen typeryydelle, palkitsee elokuva loppua kohden kuitenkin toiminnallaan ja ennalta-arvaamattomuudellaan. Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike ja Vanessa Grasse on nähty ennenkin, osaavat näytellä. Yllättävän hyvä, brutaalin jännittävä kauhupätkä, jossa paljon toimintaa mukana.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!