Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kolme kaverusta lähtee viettämään polttareita Las Vegasiin porukan Doug-nimisen miehen häiden kynnyksellä. Kirjaimellisesti perseet olalla oltuaan miekkoset heräävät seuraavaan päivään potemaan kauheinta krapulaa ikinä, ilman minkäänlaista muistikuvaa eilisestä. Päivä meneekin hyvin etsiessä johtolankoja siitä mitä edellisen päivänä tapahtui…

Hangover (”Kauhea kankkunen”) on melko hauska komedia juopottelusta ja krapulasta. Leffaa katsoessa ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, loppupeleissä se oli kyllä pettymys. Leffa oli kuitenkin joka tapauksessa erittäin helppoa seurattavaa. Komedia oli hyvää, ja nauratti monessa kohtaa ihan tarpeeksi. Pidän Bradley Cooperista, ja tässä leffassa hän mielestäni kyllä onnistui. Alania näyttelevä Zach Galifianakis oli jotenkin häiritsevä, mutta melko hupaisa. Dude Who Stole My Carin tapaista sekoilukomediaa, jota suosittelen sekoilukomedian ystäville.

  • Katsottu ja arvioitu : 13.11.2009 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!