Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.9.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Amerikan kolmas poliittinen puolue NFFA eli the New Founding Fathers of America aloittaa kokeen, jota kutsutaan ”The Purgeksi”. Kahteentoista tuntiin Staten Islandissa kaikki rikos on laillista. Jokainen osallistuja saa 5000 dollaria palkkioksi.

Neljäs Purge-elokuva on prequel-tyyppinen tarina, jossa käsitellään ihan ensimmäistä kokeellista Purgea Staten Islandissa rajatuissa olosuhteissa. Elokuva on muiden Purge-leffojen tapaan mielenkiintoinen, mutta ei onnistu tarjoamaan mitään kovin ihmeellistä. Ohjaajana tällä kertaa Gerard McMurray ohjaaja-käsikirjoittaja James DeMonacon sijaan. Kässäri on tietenkin luonnollisesti DeMonacon. Ihan kelpo pätkä. PS. Purgesta on alkanut myös tv-sarja, joka vaikuttaa tähän mennessä lupaavimmalta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!