Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.8.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Puolustava asianajaja Mick Haller saa asiakkaaksensa miehen, joka väittää olevansa syytön naisen pahoinpitelyyn. Tutkimusten edetessä käy kuitenkin ilmi että asiakkaalla on pomminvarma suunnitelma vapauttamisekseen…

The Lincoln Lawyer on nerokas rikoselokuva. Oikeussali-miljööstä pitäville tässä on oikea helmi. Leffan mittavasta tähtikaartista Matthew McConaughey kannattelee elokuvaa loistollaan melkeinpä yksinään, mutta ilman Marisa Tomeita, Ryan Philippeä ja William H. Macya elokuva ei olisi mitään, yhtään yhtäläisesti mahtavia John Leguizamoa ja Michael Peñaa vähättelemättä. Leffa osaa olla jännittävä jatkuvalla tahdilla, eikä siitä puutu myöskään huumoria. Tykkäsin siitä että aina kun luulee homman olevan ohi, tulee uusi yllättävä käänne. Oikeussalielokuvien parhaita, suosittelen ehdottomasti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!