Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Perhe palaa Grand Canyonin retkeilyreissultaan kotiin, jonka jälkeen autistinen poika Michael käyttäytyy entistä oudommin. Kyse ei olekaan enää vain pojasta, vaan yliluonnollisista voimista…

Pidän yleisesti ottaen Greg McCleanin tuotannosta (The Belko Experiment, Wolf Creek, Rogue), mutta The Darkness on aivan tökerö tekele. Leffassa on näyttely ja puitteet suhteellisen kohdillaan, mutta juonta ei nimeksikään. Erikoistehosteetkin ovat vähän niin ja näin. Kaikista pahinta elokuvassa on, että se yrittää kovasti, mutta ei ole lainkaan pelottava. Touch-sarjan Jakena tunnetun David Mazouzin rooli sopii hänelle kuin nenä päähän. Odotin McCleanilta enemmän. Kyllästyttävää, juuri ja juuri katsottavaa kuraa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!