Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.12.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Ulkomailla matkusteleva Lucy on seurustellut miesystävänsä kanssa vasta viikon. Tyyppi on hämärämiehiä ja suostuttelee Lucyn tekemään simppelin laukkutoimituskeikan, joka osoittautuukin kohtalokkaaksi. Pian Lucy huomaa olevansa huumekuriirina ja saavansa huumeen vaikutuksesta äärimmäisiä kykyjä…

Lucy on parhaimmillaan silloin kun siitä ei tiedä mitään, joten älä lue juonikuvausta. Tässä on scifiäksöni, joka ainakin allekirjoittanutta riemastutti kovasti. Tulee hieman Limitless mieleen, mutta elokuva osaa olla sopivan omaperäinen. Leffassa leikitellään provosoivasti tökkien teorioita vähän pidemmälle ja vaikka osa lopusta tökkiikin, elokuva on mielestäni vuoden 2014 mukaansatempaavimpia. Scarlett Johansson ja Morgan Freeman osaavat leffassa näyttelijänhommansa, äksöni ja tehosteet toimivat hienosti. Suositeltava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!