Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.9.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Amerikkalainen journalisti päätyy Australiaan krokotiilinähtävyysmatkalle pikkuiselle lautalle muiden turistien kanssa. Nähdessään hätäkutsun kierroksen opas päättää käydä katsastamassa että kaikki on kunnossa. Lautta päätyy kuitenkin äkäisen krokon reviirille…

Rogue taitaa olla ainoa tämän lajin jännityselokuvia, jotka onnistuvat oikeasti näyttelyltään ja juoneltaan nostamaan selkäkarvat pystyyn. Tämä on krokoleffojen ’Tappajahai’. Tykkäsin näyttelystä ja B-leffaksi tässä on paljon tuttuja, kuten esim. Surrogatesissa ja Silent Hillissä näytellyt Radha Mitchell, lukuisissa sarjoissa (Alias) näytellyt MIchael Vartan ja kaikkien tuntema Avatarissa ja Wrath of the Titansissa näytellyt Sam Worthington. Pienistä epäkohdista huolimatta leffana viihdyttävän jännittävä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!