Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Howard Robard Hughes (1905-1976) oli lentäjä, elokuvatuottaja, playboy, eksentrikko ja yksi maailman varakkaimmista henkilöistä. Aviator aka Lentäjä kertoo hänen tarinansa. Howard Hughes kasvaa pienestä pojasta lentokonesuunnittelijaneroksi. Miehen elämän täyttää raha, menestys, lentokoneet, elokuvat ja kauniit naiset. Hughes sairasti psyykkistä pakko-oirehäiriötä, mikä vaikutti tavalla tai toisella miehen työskentelyyn; kaikki mitä hän teki, hän teki ylitsepääsemättömän pakkomielteen vallassa.

Jälleen kerran biografia aikojemme suurmiehistä. Hughes on merkittävä osa ilmailuhistoriaa, joka ei minua oikeastaan pahemmin kiinnosta. Elokuva oli katsottava, mutta mielestäni aivan liian pitkä ja hidastempoinen. Vaikea uskoa että tarina on tosi, mutta kai se on uskottava. Lisää Howard Hughesista WikiPediassa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!