Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.8.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

En tiedä pitäisikö tätä ylistää vai haukkua. Elokuva kertoi elämästä. Leffan pääsanoma on jokaiselle jonkin verran tuttu: Me kaikki tarvitsemme ulospääsyn. Elokuva pisti pohtimaan minkä asian vuoksi me täällä maailmassa olemme ja mitä me oikeasti haluamme elämältä. Toisaalta koko leffan ajatus ahdisti, mutta toisaalta se teki elokuvasta ihan hyvän.

Kertakaikkiaan kummallinen draama kun en osaa päättää oliko elokuva hyvä vai huono. Leffa oli ehkä hieman tylsä. Loppua kohti parani ja loppu lopultakin paljasti koko idean. Pääosissa on mahtavia näyttelijöitä, kuten Kevin Bacon (Hollow Man), Forest Whitaker, Brendan Fraser, Andy Garcia, Emile Hirsch (Into The Wild), Sarah Michelle Gellar ja roolisuoritukset olivat leffassa loistavia. Ken pitää, ken ei.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!