Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.5.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Seksiaddikti huijari Victor yrittää epätoivoisesti taistella addiktiota vastaan ja samalla auttaa täysin dementoitunutta äitiään. Sairaalassa vastaan tulee pantavia naisia, ja Viktorin on helppo kuvitella mielessään jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan alasti – oli kyse sitten nuoresta ja kauniista tai vanhasta ja rumasta. Miehellä on myös paha tapa hakea hyväksyntää ihmisiltä, jotka pelastavat hänet tukehtumiselta – joka on tahallisesti ja itse aiheutettua…

Choke on aika erikoinen ja jännä komedia seksiaddiktista. Leffan päättömyydellä ei ole rajaa, mikä tekee siitä hyvinkin viihdyttävän. Elokuva on melkoisen härski, mikä myöskin naurattaa katsojaa. Varsinkin nuo hykerryttävät seksin erikoisuudet saivat nauruhermot hyrisemään. Suosittelen härskihköistä komedioista pitäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!