Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Pahasti velkainen Chris elää hieman yksinkertaisen isäukkonsa ja pikkusiskonsa kanssa. Chris joutuu ongelmiin rahavelkojensa takia ja päättää hankkia palkkamurhaaja Joen hoitamaan äitinsä pois päiviltä, jotta saa vakuutusrahojen kautta maksettua velkojaan…

Sekopäistä. Killer Joe on todella erilainen ja kummallinen trilleri. Näyttely on hyvää, Matthew McConaughey ja Emile Hirsch harvoin pettävät. Elokuva rakentuu yllättävän hitaasti, mutta piinaavaa tunnelmaa osataan pitää pitkään loppuun saakka. Leffa on juoneltaan vähän vaikea ja jäi loppua kohden jotenkin hieman kesken. Slaitti pettymys, mutta kaikin puolin kuitenkin häiriintyneestä luonteestaan huolimatta jännää viihdettä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!