Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.4.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Tildenin suvussa on oltu ruumiinavaajabisneksessä jo useampaa polvea. Lähinaapurustossa tapahtuu kaksoismurha. Talon pihalta löyty haudattuna ruumis, jossa ei ole ulkoisia merkkejä. Isä Tommy ja poika Austin saavat myöhäisillan tehtäväkseen tutkia mysteerinainen…

The Autopsy of Jane Doe on karmaiseva, ällöttävä ja pelottavakin elokuva, jonka pääosassa ovat veteraaninäyttelijä Brian Cox sekä kehuttu Emile Hirsch. Hirsch on sen verran maailmanluokan näytteljiä, että on hassua nähdä häntä kauhuelokuvassa, mutta näyttely on tässäkin erittäin toimivaa. Elokuva on selkeästi aliarvostettu. Minulle leffa piti otteessaan alusta loppuun, tarjosi karmaisevia ja jännittäviä elementtejä. Erottuu idealtaan selkeästi muista. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!