Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.10.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Neljä entistä sotamiestä lyöttäytyy yhteen ja pyrkii puhdistamaan nimensä. Poppoon aivot Hannibal Smith, hauska mies ”Face” Peck, keho B.A. Baracus ja mielipuoli lentäjä Murdock ovat ”A-Tiimi”, joka sai tehtäväkseen palauttaa hallituksen omistamat arvokkaat rahanpainolaatat. Salaisen tehtävän suoritettuaan heidän komentajansa kuitenkin murhattiin, ja heidät lavastettiin syylliseksi rikokseen…

1980-luvun televisiosarjaan perustuva A-Team on viihdyttävä elokuva. Pidän näyttelystä ja dialogeista. En ole nähnyt sarjaa, joten tästä arviosta puuttuu täysin sarjan nähneen näkökulma. Minulla ei myöskään ollut mitään odotuksia, joten en voi sanoa pettyneenikään. Elokuvan joistakin kliseistä ja epärealistisuuksista huolimatta A-Team on kuitenkin vuoden parhaita toimintaelokuvia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!