Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.4.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Eletään vuotta 1965. Marcy on ongelmainen tyttö, joka lähetetään sisäoppilaitokseen korpeen. Metsästä kuuluu outoja ääniä ja koulussa tapahtuu muutenkin kummia…

The Woods on niin kovin ennalta-arvattava elokuva. Tietynlaista huippua odottaa jatkuvasti ja epäkohtia viljellään surutta. Silti pienistä puutteistaan huolimatta leffa jotenkin osaa olla mukavalla tavalla karmiva. Gordon Currie on hassua kyllä, jopa tuttu näyttelijä. Sountrack on upea. Loppuunkin on jätetty mukavan selkäpiitä kylmäävä mysteeri. Pehmoiseksi teinikauhuksi mukavan lällyä jännitettä, jota ei voi täysin paskaksikaan haukkua. Ihmettelen jonkin verran reaktiotani, mutta tämä oli varsin jees elokuva. Joku toinen hetki olisin voinut olla toista mieltä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!