Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.11.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Nuori Sarah on töissä seksistisessä Hootersin kaltaisessa pikaruokalassa, mutta opiskelee samalla kämppiksiensä kanssa näyttelemistä. Kaverit ovat piikki lihassa ja näyttelijänrooleja ei tahdo irrota, kunnes vastaan tulee salamyhkäinen rooli kauhuelokuvasta. Tuo rooliehdotus meneekin läpi, sillä Sarahilla on menneisyydessään demoneja. Sarah on valmis tekemään roolin eteen enemmän kuin ehkä oivaltaakaan…

No nyt osui kohdalle yllättävä indie-kauhun helmi. Starry Eyes on toteutustavaltaan aivan kuin toiselta vuosikymmeneltä. Tehokeinot tulevat tietynlaisen simplistisyyden kautta. Näyttely on hyvää siihen nähden, että vain Noah Segan on tuttu jostain entuudestaan. Jonathan Snipesin brilliantti soundtrack on sellainen jonka haluaisin jostain saada käsiini. Yllättävä pienen budjetin pala. Pidin kovasti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!