Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Jackson Healy on mies, jolle maksetaan muiden hiljentämisestä. Holland March on toistaitoinen etsivä, joka tutkii muunmuassa kadonneiden mysteerejä. Kohtalo asettaa Healyn ja Marchin samalle tehtävälle, jolla on kohtalokkaat seuraukset…

The Nice Guys on kuin Starsky ja Hutch, mutta vähän hillitymmällä toiminnalla ja oudommalla huumorilla. Ryan Goslingilla on kerrankin hupiveikon rooli, josta hän suoriutuu loistavasti. Hänen ja Russell Crowen toilailuja on elokuvassa hauska seurailla. 70-luvun soundtrack on loistava ja löysin pitkästä aikaa uudelleen esimerkiksi Earth, Wind & Firen klassikkohitin September. Loistava toimintaa, komediaa, rikosta, trilleriä ja mysteeriä yhdistelevä elokuva, jonka parissa viihtyi lisäkseni myös kumppani.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!