Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Craig Daniels on ongelmissa. Häätö tulee parin päivän päästä, jos vuokra ei ole maksettuna ja samaan syssyyn hän saa potkut autokorjaamolta. Baarissa mies tapaa vanhan koulukaverinsa, jota ei ole nähnyt vuosiin. Samalla vieruspöydässä ilmeisen rikas mies on kiinnostunut viettämään vaimonsa syntymäpäivää tarjoamalla älyttömiä summia hölmöistä vedoista. Kaverukset päätyvät viettämään iltaa yhdessä ja peli kovenee…

Cheap Thrills sisältää vetoidean, jollainen on nähty kauhuleffoissa ennenkin. Leffa on toteutettu mielenkiintoisesti ja se vetää ensiminuuteilta mukaansa. Pidän Pat Healyn ja erityisesti Ethan Embryn tyylistä, kuorrutuksena David Koechnert yllättävänkin hullussa roolissa, vaitonainen Sara Paxton kuorrutuksena kakun päällä.

Leffa on tutun oloisesta juonestaan huolimatta sopivan omaperäinen ja koruttoman brutaali, mutta samalla jollakin kierolla tavalla hauska. Ehdottomasti parasta laatua kun vertaa esim. 13 Sins tai Would You Rather -elokuviin, jotka ovat idealtaan samankaltaisia. Jos nämä edellämainitut tai esimerkiksi Saw on joskus kiehtonut, uskon että pidät myös tästä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!