Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.7.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Evanin äiti kuolee ja elämä suistuu radaltaan. Mies lähtee matkalle Eurooppaan saadakseen muuta ajateltavaa. Matkalla tapahtuu kaikenlaista ja mies törmää naiseen, joka vie ajatukset mennessään. Naisella on kuitenkin synkkä salaisuus…

Spring on yksi yllättävimmistä indie-elokuvista vähään aikaan. Parin näyttelijän välille keskittyvä matalamman budjetin leffa toimii todella hyvin niin näyttelyltään kuin cinematografialtaankin. Nadia Hilkerin pitäisi näytellä enemmänkin, todella kaunis ilmestys. Pidin elokuvasta huomattavasti ja suosittelen tsekkaamaan jos vastaan tulee. Tämä elokuva osoittaa että kauhu ja romantiikka voivatkin sopia hyvin yhteen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!