Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.4.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Chrisin paras kaveri Michael pistää tämän pakkovieroitukseen murjuunsa käsiraudoilla kiinni sitomalla. Tilanne kuitenkin eskaloituu kun Chrisin diilerikaverit sekä alueen alkuperäisasukkaat uhkaavat. Alkaa tapahtumaan myös kummia laitteiston kanssa, eikä kaverukset enää tiedä onko huumevieroitus ykkösprioriteetti vai ei…

Mielenkiintoisen erilainen jännityselokuva. Tämä elokuva toimii parhaiten kun siitä ei tiedä mitään etukäteen. Matalan budjetin leffaksi onnistuu säväyttämään ja puhuttelemaan. Niitä harvoja kauhuleffoiksi leimattuja elokuvia, joiden lopputekstien jälkeen on vielä hieman ihmeissään mitä juuri tapahtui. Hyvä leffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!