Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.8.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Katie Armstrong on amerikkalainen kriminaalisen psykologian opiskelija, joka kiinnostuu vähän turhankin kovasti graduaiheestaan, kannibaali Oliver Hagenista…

Armin Meiwesiin karmaisevaan tarinaan perustuva Rohtenburg (toiselta nimeltään ”Grimm Love”) on jännä leffa, mutta ei mitenkään erityisen pelottava tai järkyttävä jostain kumman syystä. Leffa on jopa enemmän draamaa kuin olisin olettanut. Roolit ovat hyviä ja etenkin Thomas Kretschmann on kammottava. Keri Russell on ärsyttävä, epäuskottava ja jotenkin koko Katie Armstrongin tarina on leffassa täysin ylimääräinen ja turha. Elokuva ei oikein onnistu tehtävässään; se on yksinkertaisesti turha, eikä sillä saavuta mitään. Vertaisin tätä Dahmeriin; tyydy mieluummin wikipediaan!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!