Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.12.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Ren Amari on koodari, joka kehittää täysin todelliselta tuntuvaa virtuaalitodellisuutta, joka toimii silmätippojen ja päähän asetettavan pannan avulla. Virtuaalitodellisuudessa aika kuluu pidempään, mutta tosielämässä sillä välin on kulunut vain vaivainen minuutti. Kun yhtiökumppani haluaa valjastaa keksinnön vankeinhoitolaitokseen, Amari erimielisyyksissään joutuukin keskelle uutta kokeellista todellisuutta…

Vähän tunnetun ohjaajan Ben C. Lucasin indie-elokuva OtherLife on mielenkiintoinen ja omaperäinen scifielokuva. Päänäyttelijät ovat tuttuja lähinnä muutamista tutuista TV-sarjoista. Elokuva on hyvin rakennettu, sillä se pitää otteessaan alusta loppuun asti. Kiemurainen juoni on täynnä yllätyksiä ja vaikka loppu vähän lässähtääkin, elokuva on kokonaisuutena varsin viihdyttävä pätkä katsottavaksi. Löytyy Netflixistä, joten jos pula katsottavasta yllättää, suosittelen tsekkaamaan tämän.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!