Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.9.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Työtapaturmassa kuollut poliisi huomaa tuonpuoleisen olevan täynnä elämää. Estääkseen päätymästä helvettiin poliisi voi valita ryhtyvänsä Rest In Peace Departmentin poliisiksi, joka estää luopiosieluja tekemästä tihutöitä maa-planeetalla…

R.I.P.D. on melko höttöinen toimintakomedia, jonka pääosaa esiittää niinkin nimekkäät näyttelijät kuin Jeff Bridges, Ryan Reynolds ja Kevin Bacon. Näyttelijöihin nähden roolisuoritukset ovat melko pliisuja ja lapsellisia, eikä huumori pure ollenkaan, mutta onhan tämä kaikinpuolin mukavaa ja viihdyttävää katsottavaa, varsinkin pienessä väsymys- tai darraolotilassa kun ei tarvitse ajatella. Keskitasoista ja jopa viihdyttävää kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!