Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Frank Martin on kuuluisa kuski, jonka pahiksetkin haluavat leipiinsä. Frank on kuitenkin lopettanut vaaralliset kuskin hommat, mutta isolle pahiskiholle ei sanota ei… niinpä Frank joutuu suurimpaan keikkaan kautta aikojen, ja joutuu myös vähän joustamaan elintärkeistä säännöistään…

Transporrter 3 on ihan hyvä elokuva, mutta ei enää ei enää kovin vakuuttava. Leffa sisälsi paljon repäiseviä dialogeja, sekä hienoja taistelukoreografioita – ja mikä tärkeintä; autokaahailuja, mutta kokonaisuus jäi jotenkin löyhäksi. Leffa oli kuitenkin taattua Jason Statham -tykitystä, mutta olisi voinut olla parempikin. Transporter 3 sisälsi yllättäviä MacGyver-tilanteita, joista tykkäsin. Oli myös ilo nähdä Jason Statham ja Prison Breakin T-Bagin roolista kuuluisuuteen ponnahtanut Robert Knepper samassa elokuvassa. Toimintaleffojen kunikaan hyvä jatko-osa, mutta ei sen enempää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!