Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Josh on opiskelijahakkeri, joka kehittelee mahtaisaa langatonta signaalia ja vahingossa päästää ilmoille mysteerisen voiman, joka vie ihmisiltä elämänhalun tietoliikenneverkon kautta. Tietokoneiden ja muiden verkkoa käyttävien laitteiden kautta tapahtuvien outouksien myötä hakkeripojan tyttöystävä ja hänen kaverinsa näkevät kuinka maailma tuhoaa itseään hiljalleen… porukka yrittää saada estettyä ”viruksen” leviämisen hakkeripojan kehittämän viruksen avulla…

Ihan hyvä idea, mutta melko huonosti toteutettu elokuva. Leffa oli visuaalisesti todella hieno, mutta juoni oli aivan liian typerä ja ennalta-arvattavissa. Melkein jokaisen kohdan pystyi arvata etukäteen, mikä teki koko katselukokemuksesta huonon. Plussaa erikoistehoisteista ja tietokoneteemasta. Kauhuelokuvana ei pelottanut, ei säväyttänyt, eikä miellyttänyt juuri millään lailla muuten.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!