Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.10.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Ian Stone elää tavallista elämää, kunnes kuolee… ja elääkin uudestaan muistamatta mitään edellisestä elämästään. Kaikki muuttuu kun Ianille jää outoja muistikuvia edellisestä elämästä joita nykyisessä ei ole tapahtunutkaan… ja kuka on tämä vanha mies joka tietää kaiken hänen menneisyydestään?

Tämän elokuvan kanssa kävi vähän samalla tavalla kuin Nicolas Cagen tähdittämässä Ghost Riderissa – hieno juoni ja idea mutta pöhkö toteutus elokuvan muodossa. Erikoistehosteetkin olivat ihan hienoja, vaikka tosin välillä kuminaamarimeininki tuntui paistavan läpi. Elokuva oli kokonaisuutena ihan siedettävä, vaikka elokuvan alku- ja keskivaiheilla tuntui että tästä katsomisesta ei tule mitään. Elokuvassa oli jonkin verran epäkohtia ja epäjohdonmukaisuuksia. Deaths of Ian Stone on hyvä B-luokan elokuvaksi, mutta sinuna valitsisin jonkun toisen leffaillan ratoksi…

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!