Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ökyrikkaat eri puolelta maailmaa pitävät salaista turnausta, jossa kymmenittäin maailman parhaita palkkasotilaita ja salamurhaajia taistelee toisiaan vastaan kuolemaan asti. Vain yksi voi voittaa, kun kilpailijoilla on sisässään jäljittimet, jotka räjähtävät jos 24 tunnin jälkeen kilpailijoita on enemmän kuin yksi. Ranskalainen Bogart saa kuitenkin lähettimen irroitettua, ja se menee kahvikupista viattoman papin mahaan, joka joutuu keskelle veristä kilpailua…

The Tournament on vähän kuin Deathrace, Battle Royale ja Running Man. Kyseinen idea on aina hyvä, vaikkakin ehkä hieman loppuunkulutettu. Tässä leffassa oli kuitenkin erinomainen juoni, ja toiminta oli upeaa. Pidin myös näyttelijöistä, Ian Somerhalder on yksi lemppareistani, ja Robert Carlyle ei ollut onneksi tässä elokuvassa venäläisen roolissa. Hienoa toimintaa upealla juonella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!