Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Vanha lasten hyppynaruloru osoittautuukin todeksi, kun pahamaineinen lastenmurhaaja Fred Krueger tulee painajaisuniin. Älä nukahda, tai kuolet!

En tiedä miten en ole aiemmin katsonut tätä klassikkoa. Painajainen Elm Streetillä on varmasti aikojemme ”pelottavin” ja ”hienoin” kauhuelokuvaklassikko. En ole erityisemmin elokuvien fani jotka ovat ajalta ennen syntymääni, mutta tämä elokuva oli oikeasti alusta loppuun kiinnostava.

En usein säikähdä vanhoissa kauhuelokuvissa, mutta tässä sain parikin kertaa sätkyn. Positiivinen yllätys, ja aion katsoa kyllä seuraavat 6 jatko-osaakin jossain vaiheessa. Hauska nähdä Johnny Depp niin nuorena poikana. Osasi näytellä tuolloinkin. Suosittelen!

  • Katsottu ja arvioitu : 15.6.2010 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!