Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.6.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Kolme koulukaverusta menee vuoden kovimpiin bileisiin tasokkaaseen poolhouseen kun outo valoilmiö pistää illan sekaisin. Juhlissa alkaa näkyä ihmisten kaksoisolentoja, mutta onneksi ihmiset ovat niin sekaisin, etteivät huomaa duplikaattejaan. Kolmikko sen sijaan tietää mitä on meneillään, eikä tiedä mitä tekee duplikaateilleen…

+1 on kiinnostavan erilainen trilleri. Teiniörvellysjuonestaan huolimatta leffa on mukaansatempaava, eikä katsellessa kyllästy pieneksikään hetkeksi. Coherencen tapaan +1 on poikkeuksellista scifiä, jossa joutuu hieman miettimään mitä tapahtuu. Puutteeton elokuva ei ole, mutta kokonaisuutena varsin pätevää viihdettä. Boobsit myös vilahtaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!