Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Perhe on hiljattain muuttanut hulppeaan taloon, josta löytyy ikivanha videokamera. Kamera tuntuu reistailevan, koska sen läpi näkee omituisia partikkeleita. Perhe huomaa pian, että vika ei olekaan kamerassa…

Järjestyksessään kuudes Paranormal Activity -elokuva on kauhuelokuvaksi kuolettavan kyllästyttävä ja naurettava. Leffa tavallaan viihdyttää kuten aiemmatkin jatkikset, mutta juonikuvio alkaa olla vähän liiankin tuttua, eikä leffa pääse yllättämään oikein mitenkään päin. ”Näyttely” on peruskuraa ja hahmot aivan älyttömän tyhmiä. Leffa onnistuu karmimaan ehkä kaksi minuuttia ja halpoja jumpscareja ei säästellä. En oikein ymmärrä miksi näitä vielä tehdään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!