Zoey ei anna periksi Minoksen tappavien pelien päivänvaloon tuomisen suhteen. Todistustenkeräämismatkalla hän kuitenkin joutuu takaisin peliin Benin kanssa neljän muun aiemmista pakohuonepeleistä selvinneen kanssa…

Ensimmäinen Escape Room oli jännittävä ja kiehtova. Samalta ohjaajalta (Adam Robitel) jatko-osa on must-see, mutta ei ihan yllä edeltäjänsä tasolle. Elokuvia ei oikein mitenkään voi verrata keskenään, sillä Tournament of Champions on puhdasta jatkumoa. Nimi hieman jo spoilaa, mistä on kyse.

Elokuvan suurin ongelma on, että ensimmäisestä tuttua ”vaaran tunnetta” ei leffasta juurikaan löydy. Elokuva on jännittävä, mutta ei ihan yhtä intensiivinen kuin mihin on totuttu. Eniten häiritsi se, että elokuvantekijän mielestä 100-130 astetta celsiusta (250-300 Fahrenheitiä) saunassa on kuolettava lämpötila, kun Suomessa järjestetyissä kohtalokkaissa saunan mm-kisoissa se oli 150-170 (300-340 Fahrenheitiä). Toinen häiritsevä oli mm. ”Google Street View”, josta muka näkee 2 päivän taakse tapahtuneet asiat. Pieniä juttuja, mutta näitä kun elokuvasta löytyy enemmän niin menee moti. Kokonaisuutena leffa osaa viihdyttää kuitenkin sen verran, että ykkösosan nähneille sitä voin suositella. Jännittävää ja mukaansatempaavaa kamaa heikohkosta lopusta ja epäkohdista huolimatta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!