Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Sohapin perhe viettää tupaantulijaiskekkereitä, kun talon entiset omistajat, väkivaltaiset Koffinit pistäytyvät kylään. Koffinien pojat ovat juuri ryöstäneet pankin ja nuorimmainen tekee kuolemaa. Sohapi ja ystävät joutuvat panttivangeiksi taistelemaan elämästä ja kuolemasta…

En yleensä pidä näin väkivaltaisista elokuvista, mutta tämä elokuva on trillerinä jotain uskomatonta. Jännäkakkaa jännäkakan perään, hyvä että ehtii hengähtää välissä. Pidin elokuvan taukoamattomasta jännityksestä, ennalta-arvaamattomuudesta. Jostain syystä myös synkkyys, mielipuolisuus ja ristriitaisuus kiehtoi minua. Elokuva oudosti alkoi b-leffan piirteillä, mutta edetessään osoittautui paljon paremmaksi kuin mitä kannet antavat ymmärtää. Näyttely on hienoa, osissa nähdään tuttuja kuten Patrick John Flueger ja Shawn Ashmore. Veristä, järkyttävää, sairasta trilleritoimintaa Sawin tekijöiltä. Sawmaisia piirteitä leffasta pystyykin spottaamaan. Olen yllättynyt että pidin elokuvasta näinkin paljon.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!