Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Vaimon ja lapsen kuoleman jälkeen kirjailijaukko matkustaa Barcelonaan tapaamaan kuolevaa isäänsä, jossa hän oppii huomaamaan että elämäänsä piinaa tapahtumat, jotka tapahtuivat 11.11.11…

Tämä on niitä elokuvia, jotka alunperinkään eivät kiinnosta, mutta joita tulee joskus erehdyttyä katsomaan. Elokuvan ensikohtauksesta saakka kyyti on kylmää. Perusnäyttely, hahmot, juoni on ihan hanurista. Tehosteet ovat kökköä, eikä elokuvaa kiinnosta seurata täysillä kovin pitkään. Tästä leffasta ei kovin pitkää sepostusta saa aikaan, vaikka kuinka yrittäisi. Hukkaan heitetyt minuutit. Lopusta puhumattakaan. Miksi tällaisia tehdään? Ö-laaria, karta kuin ruttoa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!