Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.4.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Derek Cho etenee urallaan konsultointifirmassa ja alkaa olla aika pitkällä, kunnes häntä kustaan pahasti silmään. Johtoporras kaataa ison keissin epäonnistumisen syyt Derekin niskaan ja Derek joutuu pitkin hampain ottamaan potkut vastaan. Juuri ennen toimiston tyhjennystä koko rakennus laitetaan karanteeniin, sillä siellä riehuu epidemia. Virus aiheuttaa estojen katoamisen ja lisää voimakkaita tunnereaktioita, eikä aikaakaan kun talo on kaaoksen vallassa. Derek käyttää viruksen fiilareita hyväkseen ja kostaa häntä kaltoin kohtelijoille…

Mayhem on väkivaltainen, brutaali, mutta omalla tavallaan myös hauska elokuva. Pidän The Walking Deadista tutuksi tulleesta Steven Yeunista ja hänen eräänlaisesta karismastaan. Samara Weavingingin bad girl habitus puree myös. Raaka non-stop äksöni pitää otteessaan ja meno on kuin Crankin ja Belko Experimentin hybridiä. Hampaita kiristyttävän riemastuttavaa veripalttua. Ohjaaja Joe Lynch on aiemmin tunnettu elokuvasta Wrong Turn 2, joka ei ollut hääppöinen, mutta nyt on kyllä rima nostettu! odottamaton, yllättävän hyvä pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!