Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.6.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Bee on Colen lapsenvahti. 12-vuotias Cole pelkää vähän kaikkea eikä ole kovin suosittu koulussa, joten Bee tuo hänelle lisäturvaa kun vanhempansa ovat paljon poissa ”hotelliterapia”-parisuhdeterapiamuodon vuoksi. Eräänä iltana Cole kuitenkin valvoo, koska haluaa nähdä mitä Bee puuhailee hänen nukkumaanmenonsa jälkeen. Totuus pistää paketin sekaisin…

The Babysitter on omaperäinen mustan huumorin jännityskomedia. Samara Weaving virnistyksineen toimii ja veripaltulla sekoilu jopa vähän naurattaa. Juoni on kimurantti, eikä kovin ennalta-arvattavissa. Kokonaisuutena oikein toimiva jännityselokuva, joka hymyilyttää vielä viimeisten lainien jälkeenkin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!