Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.6.2020, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 4 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 32-vuotias.

Umpinörtti Miles viettää arkipäivänsä uppoutuen tylsään työhönsä ja haaveillen entisestä tyttöystävästään Novasta. Humalaisen netissä surffailun seurauksena hänet pakotetaan yllättäen osallistumaan ennestään tuntemattoman Skizm-jengin järjestämään täysin uudenlaiseen kilpailuformaattiin, jossa livestreamataan oikeita kuolemantaisteluita miljoonien katsojien verkkoyleisön viihteeksi. Skizmin porukka pulttaa Milesin käsiin tuliaseet, kidnappaa ihanan Novan ja kiristää hänet taisteluun hengestään voittamatonta Nikiä vastaan.

Sekoilua Crank-tyyliin. Mielipuolisen hauskaa. Daniel Radcliffe ja Samara Weaving tempaavat mukaansa. Väkivaltaista adrenaliinintäyteistä äksöniä. Huippuleffa!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!