Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.9.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Urbaanin ketun paheita on mennä ryöstelemään kanoja ihmisten kanalasta. Uuteen kämppään muutettuaan ja vieroituttuaan harrastuksestaan kettu sortuu uudestaan paheisiinsa, tällä kertaa salaa. Kun kolme alueen pahinta kanafarmaria saa vihiä ketun metkuista, alkaa suuri kettujahti, ja ketun lisäksi muutkin alueen eläimet ovat vaarassa…

Fantastic Mr. Fox on todellakin erilainen elokuva. Elokuvan otukset ja ympäristö on tehty luonnonmateriaaleista, ja on sikäli ihan hieno tapaus. En kuitenkaan pitänyt elokuvan juonesta, joka oli mielestäni aivan liian pliisu ja yksinkertainen. Leffan huumori ei myöskään täysin auennut minulle, vaikka olikin ajoittain ihan hauskaa. Ääninäyttely oli mainiota, ja rooleissa nähdäänkin mm. George Clooney, Meryl Streap, Bill Murray, Willem Dafoe, ja Owen Wilson.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!