Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.2.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Eletään vuotta 1985. Teksasilainen sähkömies Ron Woodroof saa kuulla saaneensa HI-viruksen. Woodroof saa elinaikaa 30 päivää, mutta ei ole valmis lähtemään. Kun käy ilmi ettei kelvollisia lääkkeitä saa, Ron lähtee hankkimaan napit hämärähommien kautta ja pistää bisneksen pystyyn, jotta muutkin saavat apua…

Dallas Buyers Club on mukavan erilainen draamaelokuva AIDSin saaneesta homofoobikosta, joka oikeastikin eli 80-luvulla. Leffa on hauska ja ajatuksia herättävä. Muuntautumiskykyinen Matthew McConaughey suorittaa erinomaisesti, mutta plussapalloja ropisee erityisesti Jared Letolle nimenomaan muuntautumiskykyisyydestään. Aivan passeli draamaelokuva, jota katsoessa aika kuluu kuin siivillä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!