Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.3.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eletään lähitulevaisuutta. ISS:n jengi on käynyt Marsissa ja tuonut sieltä näytteitä mukanaan. Näytteitä aletaan tutkimaan Maan kiertoradalla, kun jokin menee pieleen…

Life on parhaimmillaan silloin kun siitä tietää mahdollisimman vähän etukäteen. Semituntematon ohjaaja Daniel Espinosa ei ole tehnyt kuin pari vaihtelevan suosion saanutta elokuvaa aiemmin, mutta näyttelijäkaarti herättää luottamusta. Ryan Reynolds ja Jake Gyllenhaal eivät ole kuitenkaan ihan parhaimmillaan.

Avaruudesta pitävälle, leffa on alusta loppuun erittäin jännittävä ja mukaansatempaava, vaikka muistuttaakin hieman Alienia tai Gravitya. Lainaukset annettakoon anteeksi, kyllä viihdytti isolla kankaalla aivan riittävästi. Mitään Interstellaria on kuitenkaan turha odottaa. Erittäin katsottavaa scifikauhua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!