Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.5.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Matt Weston työskentelee CIA:lla turvatalon vahtimestarina. Työ on yksitoikkoista, kunnes yksi pahamaineisimmista rikollisista tuodaan taloon kuulusteltavaksi…

Safe House on sekava toimintatrilleri, jota tähdittävät Denzel Washington ja Ryan Reynolds. Leffan näyttely on jees, mutta juoni on vähän turhankin kökkö ja yksinkertainen. Toimintakohtaukset esiintyvät jatkuvina jahtauksina ja panoslippaiden tyhjentämisenä. Loppua kohden rupeaa jo puuduttamaan. Ellei Washingtonia olisi tässä elokuvassa, leffa ei olisi minkään arvoinen. Mitäänsanomatonta, pliisua toimintaa, josta hyvänä päivänä saattaa jopa tykätä. Minä en kuitenkaan syttynyt. Kokonaisuus juuri ja juuri viihdyttävä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!