Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.5.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Deadpool on täällä taas. Puolisolle käy kalpaten ja DP pohtii syntyjä syviä, toisin sanoen haluaa kuolla. Mutkien kautta hän törmää poikaan, joka on katkera kaltoinkohtelustaan ja haluaa kostaa maailmalle. Mutta kuka on tuo mystinen aikamatkustaja Cable, joka haluaa päästää pojan päiviltä…

Deadpool 2 jatkaa tavalleen uskollisella tyylillä. Huumori on edelleen roisia ja veristä äksöniä riittää. Pidin uusista hahmoista, Ryan Reynoldsin huumorista ja kaikesta muustakin. Osa vitseistä eivät naurattaneet, mutta oli siellä aika ratkiriemukasta kamaa, vaikkei kuitenkaan ihan yhtä paljon kuin ensimmäisessä. Sequel on aina sequel. Muistathan jäädä odottamaan lopputekstien jälkeen, siellä on vielä hyvää tavaraa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!